Демократична България откликват на подадената ръка на ГЕРБ. ГЕРБ първо се

...
Демократична България откликват на подадената ръка на ГЕРБ. ГЕРБ първо се
Коментари Харесай

Адвокат Хаджигенов пак влезе във филма: Борисов щял да прави избори до посиняване

" Демократична България " откликват на подадената ръка на ГЕРБ. ГЕРБ първо се възползват, а по-късно убиват всички партии. ". Това съобщи юрист Николай Хаджигенов пред Българска национална телевизия за опцията да се сформира държавно управление в границите на 49-то Народно заседание.

Хаджигенов счита, че Борисов ще прави избори до посиняване. Борисов е подготвен за избори, Движение за права и свободи също са подготвени за избори, разяснява той. Борисов ще направи всичко допустимо да завоюва локалната власт, по мнението на Хаджигенов.

По думите му тъжна констатация е, че към този момент станали допустими кражбите, станали възможни разрушените човешки ориси и хората, които били децата зад колоните на Министерски съвет, в този момент си приказват в Народното събрание. Цялото това нещо стана добре и Борисов съвсем стана допустим, уточни Хаджигенов.

Според него другите партии изгубили изборите, а Борисов не е победил никого. Защо ни е да имаме държавно управление? И в този момент имаме кабинет - Радев и Борисов се усещат комфортно, Пеевски също се усеща добре сред двамата, означи юрист Хаджигенов, съгласно който с цел да има държавно управление, би трябвало да има работещ парламент.

Той е обезпокоен, че Борисов и Радев почнали да се схващат доста в последно време.

Адвокат Хаджигенов дефинира концепцията на съпредседателя на " Продължаваме промяната " и някогашен финансов министър Асен Василев като противозаконна концепцията за ротационен ръководител на Народното събрание. Защо се занимаваме с нелепости в Народното събрание, недоумява той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР